Σας αξίζει ένα μικρό διάλειμμα στη δουλειά για να το δείτε αυτό. Εξάλλου, η επιστήμη δεν αποτελείται μόνο από γραφικά και στατιστικές, αλλά μερικές φορές έχουμε και επιστημονικές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Δεν είναι περίεργο που αγαπάμε την οπτική επιστήμη, και, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε τώρα στο pinterest! Έτσι, για να το γιορτάσουμε αυτό, μοιραζόμαστε το πρώτο μας top 5 για το φύση και βιολογία στο pinterest.

Το Pinterest είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε εικόνες και συνδέσμους με τους φίλους σας. Ακολουθήστε μας στο pinterest και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες, εικονογραφήσεις και ειδήσεις για την επιστήμη.

Δείτε τις 5 κορυφαίες επιστημονικές φωτογραφίες μας στο pinterest:

 

Ρίξτε μια ματιά και μοιραστείτε το αν σας αρέσει κι εσάς!

 

1.Flamingo's in gold από τον Wim van den Heever

 

7b5463cd5283600a43463bf6da167fd3

 

2. Αυτός ο χαμαιλέοντας είναι τόσο όμορφος σε μπλε χρώμα, έτσι δεν είναι;

 

94a5bf02bf724402551b2b6cfb6a437a

 

3. Και αυτή η νηματοειδής ακτίνη και οι μικροσωληνίσκοι σε ινοβλάστες ποντικού (κύτταρα) (1000x), φθορισμός. (Φωτογραφία του επιστήμονα Heiti Paves)

 

nikon2003_1st_wittmann

 

4. Τι θα λέγατε για αυτή την εκπληκτική τέχνη με χαρτί που έφτιαξε η καλλιτέχνης Lisa Nilsson;

 

enhanced-buzz-23610-1336030178-4

 

5. Ένα λαμπερό, πολύχρωμο ανθρώπινο κύτταρο HeLa σε κυτταρική διαίρεση (κυτταροκίνησης). DNA (κίτρινο), μυοσίνη II (μπλε) και νημάτια ακτίνης (κόκκινο) (60x). (Φωτογραφία του Dr. Dylan Burnette - Διαγωνισμός μικρού κόσμου της Nikon)

 

ανθρώπινα κύτταρα-ελιάς-που-προχωρούν σε κυτταρική διαίρεση

 

Μπόνους: 

Γιατί, λοιπόν, μας αρέσουν πολύ τα φλαμίνγκο

 

172a1235bdd6952d91f86e665e6762b9 (1)

 

Είστε ήδη στο pinterest; Πείτε μας ποια είναι η δική σας κορυφαία 5άδα κατηγοριών φύσης και επιστήμης. Επίσης, γνωρίζετε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τις δημιουργίες σας, σωστά;

Μοιραστείτε τις δικές σας δημιουργίες

 

Αν είστε χρήστης του Mind the Graph, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις δημιουργίες σας στο pinterest, ώστε η δουλειά σας να φτάσει σε περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας την επέκταση pinterest για το google chrome ή τον firefox.

 

share-on-pinterest

 

Οι επιστημονικές εικόνες είναι ένας φοβερός τρόπος για την καλύτερη επικοινωνία νέων ευρημάτων και την προώθηση ερευνών. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες εντυπωσιακές εικόνες επιστήμης, μη χάσετε αυτές τις αναρτήσεις:

 

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα