Bună! Sexta este ziua în care trebuie să arătăm ce este mai bun în săptămâna noastră. Așa cum trebuie să știți, adăugăm noi ilustrații medicale și științifice în fiecare săptămână la Mind the Graph. De asemenea, avem cea mai mare bibliotecă de ilustrații științifice, cu mai mult de opt milioane de ilustrații disponibile pentru toți utilizatorii de grafice (inclusiv utilizatorii gratuiți). În această săptămână am adăugat mai multe ilustrații noi despre pediatrie și anatomie umană.

Cele mai multe dintre noile ilustrații sunt bazate pe cererile clienților noștri. De aceea, dacă sunteți nesăbuit și nu ați găsit imaginea pe care o doriți, é só solicitare și ne vom despărți în câteva zile.

Noi ilustrații de pediatrie 

Capătul de copil

În mod oficial, cele mai bune ilustrații ale săptămânii:

baby_head_scientifc_illustrations

Cérebro imaturo

Creierul imatural în curs de dezvoltare nu este doar un mic creier adult, ci are proprietăți fiziologice unice. Acestea includ curente ionice neuronale care diferă în mod semnificativ de cele din creierul adult, fiind în mod tipic mai durabile și mai puțin selective ( Referência ).

Aceste trei tipuri de corzi cerebrale sunt acum disponibile pentru dumneavoastră:

fata_de_bebelus_brain_stiintifice_ilustratii

baby_brain_scientifc_illustrations

Cérebro cortado pentru a arăta hemoragia

În plus față de creierul sănătos, am adăugat și ilustrații pentru a explica leziunile și hemoragiile din creierul imatural:

creier_hemoragie_cerebrală_ilustrații_științifice

Acestea sunt cele mai noi ilustrații de pediatrie, dar avem deja o bibliotecă întreagă cu alte mii de ilustrații. Puteți să verificați dacă ați creat un cont gratuit pe platforma noastră.

grijă cu grafica ilustrații științifice

Pot folosi aceste ilustrații în publicațiile mele?

Sim. Mind the graph este o platformă DIY online pentru a permite cercetătorilor să își creeze propriile rezumate grafice, prezentări și informații. În realitate, avem cea mai mare bibliotecă de ilustrații științifice online. Pentru a începe, puteți să creați un cont gratuit și să începeți să vă creați propriile imagini. Astfel, puteți folosi mind the graph pentru a alege cele mai bune ilustrații științifice pentru dumneavoastră și să le combinați în rezumatul dumneavoastră grafic. Puteți rămâne ca utilizator gratuit pentru perioada de timp pe care o doriți. No entanto, dacă doriți  să aibă acces la toate resursele  , poderá atualizar para una conta ilimitada.

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane