Ilustrațiile și infografiile sunt instrumente excelente pentru a prezenta date și a vorbi despre subiecte controversate precum marijuana medicală, aburul, etc. celule, istoria canabisului sau politica. În aceste zile, utilizarea infografiilor a devenit un instrument mai mult decât o consecință. Ca urmare, oamenii devin conștienți de științific infografic puterea de a furniza informații cu succes. În timp ce ilustrațiile frumoase atrag atenția, rezumatul datelor poate aduce informații noi și poate fi foarte educativ.

După cum s-a spus Jen Christiansenștiință comunicator al revistei Scientific American Magazine: "Prin eliminarea barierelor (cum ar fi jargonul tehnic) și prin oferirea de context (în acest caz, cele două constelații), informațiile sunt prezentate într-o manieră imediat intuitivă și captivantă."

Un bun exemplu este acest frumos (și mare) infografic care prezintă istoria canabisului. Are informații scurte și esențiale, cu un design frumos.

Prin urmare, dacă scrieți o lucrare sau creați o prezentare, aruncați o privire la acest infografic. Chiar și cu o privire rapidă, putem obține idei pentru fluxurile de informații și ne putem construi propriul infografic sau rezumat grafic.

Canabis - de la sol la vânzare

canabis1

canabis2

canabis4

canabis5

canabis6

canabis7

canabis8

canabis9

canabis10

canabis11canabis13

 

Infograficul a fost realizat de The Green Organic Dutchman Holdings Ltd. Acestea sunt o cercetare & de dezvoltare licențiată în temeiul Legii privind accesul la canabis pentru Medical Scop Reglementări privind cultivarea canabisului medical.

În plus, vizual informația se află peste tot în jurul nostru, în cele mai diverse moduri. Dacă vreți să luați parte la ea prin munca dumneavoastră, consultați postările noastre:

Sau, dacă crezi că ești pregătit să încerci tu însuți, SĂ PLECĂM!

infografic63724-3

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane