Wij bieden onze gebruikers sjablonen, zodat ze niet vanaf een leeg canvas hoeven te beginnen. Is de beste manier om tijd te besparen en iets opvallends te creëren.

Het is heel eenvoudig om een grafisch abstract sjabloon te gebruiken. Als u een abonnee bent hoeft u alleen maar ga naar onze galerij en kies de beste sjabloon voor u, klik erop en begin met het maken van uw infographic. U kunt ook een sjabloon selecteren in uw werkruimte. Zo kunt u verschillende stijlen uitproberen en uw favoriet selecteren. Als u geen abonnee bent, kunt u de sjablonen gebruiken als inspiratie voor uw creatie of een paar dollar investeren. om toegang te krijgen tot alle grafiekfuncties.

Leer in onderstaande video tutorial hoe je een infographic maakt in Mind the Graph. Het onderwerp van de week is... raad eens... coronavirus Covid-19 infectie. Men kan niet genoeg krijgen van dit onderwerp, toch?

  •  

-> Om te beginnen met Mind the Graph met de coronavirus Covid-19 infographic die in de instructievideo wordt getoond, klik hier <-

Coronavirussjabloon op Mind the Graph - instructievideo
Klik in de afbeelding om deze sjabloon te gebruiken

Als je de video leuk vond, ga dan naar Mind the Graph Youtube Kanaal voor wekelijkse updates.

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen