Rakenna infografiikkaa  

Haluat siis rakentaa infografiikkaa. Tunnet jo Mind the Graph:n. Sinulla on siis jo pääsy täydelliseen kuvituskirjastoomme. Jos olet päässyt näin pitkälle, se tarkoittaa, että haluat löytää keinon, jolla voit ylittää tutkimuksesi ja viestiä tuloksistasi paremmin, eikö niin? Mikä siis estää sinua tekemästä sitä?

Monet ihmiset sanovat, että kaikista yrityksistä huolimatta he eivät onnistu rakentamaan jotain tarpeeksi hyvää. Esitelmistä paperilukuihin, tuntuu vain siltä, että kokonaisuus ei toimi yhteen.
Ehkä käytät vääriä työkaluja, ja se estää sinua saamasta odotettua tulosta.

helpoin tapa rakentaa infografiikkaa

Jos tunnet tunteen, että et pysty ilmaisemaan tutkimustasi niin kuin kuvittelet, tulet pitämään tästä postauksesta.

Mind the Graph-mallit

Mind the Graph-tiimi koostuu kehittäjistä, suunnittelijoista ja monista muista ammattilaisista. Jotkut meistä ovat kuitenkin tiedemiehiä, ja meillä on ollut tapana tietää yhtä paljon kuin sinä, kun on kyse infografiikan rakentamisesta.

Tämän puutteen vuoksi Mind the Graph:n tavoitteena on ja tulee aina olemaan tieteellisen prosessin sujuvoittaminen ja tutkijoiden voimaannuttaminen. Teemme sen kuuntelemalla ja ymmärtämällä, mitä käyttäjät tarvitsevat.

Käyttäjämme pyysivät helpointa tapaa rakentaa infografiikkaa, ja me kuuntelimme heitä: malleja!

Mind the Graph-työtila
Valitse valmis malli ja aloita luominen. Aloita luominen napsauttamalla gif-kuvaketta.

Klikkaa tästä aloittaaksesi Mind the Graph:n, ilmaisen Infographic Makerin käytön.

Mallit Vinkkejä

Olemme lisänneet uusia malleja alustallemme, jotta voit nopeuttaa tutkimuksestasi tiedottamista! Kaikki ne ovat avoimia ja voivat sopia tutkimuksesi tarpeisiin.

Voit valita mallin, joka sopii parhaiten siihen, mitä haluat luoda, ja muokata kaikkia mallin sisältämiä kohteita. Voit muuttaa tekstiä, fonttia, värejä, kuvakkeita, kaikkea!

Valmiin mallin päätavoite on auttaa sinua kuvakkeiden ja tekstien järjestämisessä ja koossa.

Tässä vinkki: Älä rajoita itseäsi valitsemaan aiheeseesi liittyvää mallia, esimerkiksi valitset hampaita käsittelevän mallin, koska sinun on luotava suuhun liittyvä kuva. Sinun ei tarvitse tehdä niin. Voit valita minkä tahansa mallin haluat ja muuttaa siinä kaiken.

Voit valita perhosia käsittelevän mallin ja muuttaa kaikki kuvakkeet dinosauruksiksi, tai valita dinosauruksia käsittelevän mallin ja muokata sitä niin, että saat aikaan tähtitiedettä käsittelevän luomuksen, ja niin edelleen.

Muista: Pysy mukana käyttämissäsi väreissä. Värit ovat suuri osa luomistasi ja liittyvät suoraan teemaan. Muuta värejä tai valitse valmis malli, jossa on jo valmiiksi haluamasi värit.

Tässä on vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä voit löytää osoitteessa Mind the Graph-mallien galleria!

helpoin tapa rakentaa infografiikkaa
helpoin tapa rakentaa infografiikkaa
helpoin tapa rakentaa infografiikkaa

Eikö sinulla ole aikaa miettiä suunnittelua tai tunnetko yksinkertaisesti, ettet ole hyvä suunnittelussa? Käytä mallejamme!

Jos sinulla on ehdotuksia muista malleista tai jos tuntuu, että rakentamasi infograafi voisi auttaa muita tutkijoita, kerro meille!

Klikkaa tästä aloittaaksesi Mind the Graph:n, ilmaisen Infographic Makerin käytön.

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit