Οι ιστορίες επιτυχίας των πελατών είναι πάντα υπέροχες. Μας δίνει, ως κορυφαία δημιουργός infographic, μεγάλη χαρά να βλέπουμε τους πελάτες μας να επιτυγχάνουν αστρικά αποτελέσματα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Και αν έχουν την καλοσύνη να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τη μοιραστούμε με όλους!

Σήμερα, έχουμε να μοιραστούμε μια σπουδαία ιστορία.

Η ιστορία είναι για έναν από τους πελάτες μας, την AAHKS.

AAHKS είναι μια επιτροπή αποτελούμενη από 4.000 χειρουργούς και άλλους επαγγελματίες υγείας ισχίου και γόνατος. Θα μιλήσουμε περισσότερο για το φοβερό έργο τους στην παρακάτω ενότητα.

Ήρθαμε σε επαφή μαζί τους για να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας και ήταν πολύ ευγενικοί να διαθέσουν λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά τους για να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας.

Και σε αυτό το ιστολόγιο, θα μιλήσω για το τι έχουν να μοιραστούν μαζί μας και για να καταλάβετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε και τις δικές σας επιχειρήσεις.

Η κύρια επικοινωνία μας με την AAHKS είναι με Δρ Jaime Bellany, Ορθοπεδικός.

Για αυτή τη μαρτυρία, μιλήσαμε με Denise Smith Rodd, Ανώτερος ειδικός επικοινωνίας.

Τώρα, ας ξεκινήσουμε.

Σύντομη περιγραφή της AAHKS

Η αποστολή της Αμερικανικής Ένωσης Χειρουργών Ισχίου και Γόνατος (AAHKS), που ιδρύθηκε το 1991, είναι να προάγει τη φροντίδα των ασθενών ισχίου και γόνατος μέσω της εκπαίδευσης, της συνηγορίας και της έρευνας.

Είναι προσηλωμένοι στις βασικές τους αξίες της συμμετοχικότητας, του εθελοντισμού, της δια βίου μάθησης, της ακεραιότητας, της ενεργητικότητας, του επαγγελματισμού και του ανθρωπισμού. Η AAHKS έχει μέλη περισσότερους από 4.000 χειρουργούς και άλλους επαγγελματίες υγείας του ισχίου και του γόνατος.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Διοικητικό Συμβούλιο, τα Συμβούλια και τις Επιτροπές, το στρατηγικό σχέδιο και τον εσωτερικό κανονισμό τους στην ιστοσελίδα αυτή τη σελίδα.

Το σχέδιο για το οποίο έχει υπογράψει η AAHKS: 

Το AAHKS είναι ένα ProTeams' συνδρομητής.

Άλλες υπηρεσίες που έχουν χρησιμοποιήσει: 

Συνήθως παραγγέλνουν 50 εικονογραφήσεις σε ένα μήνα.

Οι ψηφιακές τους ιδιότητες: 

Ιστοσελίδα - www.AAHKS.org

Twitter - @AAHKS, @ArthroToday, και @JArthroplasty

Εταιρική σελίδα LinkedIn

Να τι συζητήσαμε με την AAHKS:

Ερ: Πώς περιγράφετε (ίσως πολύ σύντομα) τις υπηρεσίες που παρέχει σήμερα η AAHKS;

Η αποστολή της Αμερικανικής Ένωσης Χειρουργών Ισχίου και Γόνατος (AAHKS), που ιδρύθηκε το 1991, είναι να προάγει τη φροντίδα των ασθενών ισχίου και γόνατος μέσω της εκπαίδευσης, της συνηγορίας και της έρευνας. Δεσμευόμαστε στις βασικές μας αξίες της συμμετοχικότητας, του εθελοντισμού, της δια βίου μάθησης, της ακεραιότητας, της ενεργητικότητας, του επαγγελματισμού και του ανθρωπισμού. Το AAHKS έχει μέλη περισσότερους από 4.000 χειρουργούς και άλλους επαγγελματίες υγείας ισχίου και γόνατος σε όλο τον κόσμο.

Q: Γιατί επικοινωνήσατε με το Mind the Graph;

Αφού εξετάσαμε μερικές διαφορετικές ιστοσελίδες γραφικών, η Mind the Graph φάνηκε να προσφέρει την καλύτερη επιλογή για τα περιοδικά μας.

Ερ: Ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιείτε περισσότερο σήμερα (και γιατί);

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Mind the Graph σχεδόν αποκλειστικά για την ανάπτυξη οπτικών περιλήψεων. Αυτές οι οπτικές περιλήψεις έχουν βοηθήσει τα περιοδικά μας να συνοψίσουν τα βασικά σημεία από τις έρευνες που δημοσιεύονται στα περιοδικά μας και έχουν επίσης παράσχει στο κοινό μας εύκολα κατανοητά γραφικά σχετικά με το θέμα. Είμαστε επίσης πολύ ευχαριστημένοι με τα πολλά γραφικά που ζητήσαμε από την Mind the Graph να δημιουργήσει, τα οποία μας βοήθησαν στη δημιουργία προσαρμοσμένου περιεχομένου για την ειδικότητά μας. Αυτές οι οπτικές περιλήψεις μας βοήθησαν να διευρύνουμε το κοινό μας και να συνεχίσουμε να βρίσκουμε νέους τρόπους να μοιραζόμαστε το εξαιρετικό περιεχόμενο που δημοσιεύεται στα περιοδικά μας.

Ερ: Ποιο είναι το καλύτερο μέρος αυτής της εμπειρίας για εσάς;

Το καλύτερο μέρος της εμπειρίας μας με την Mind the Graph είναι η εξυπηρέτηση που παρέχουν. Ανταποκρίνονται εγκαίρως στα ερωτήματα. Εάν τα προσαρμοσμένα γραφικά χρειάζονται προσαρμογή, την κάνουν γρήγορα και σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.

Denise Smith Rodd

Ανώτερος ειδικός επικοινωνίας

Αμερικανική Ένωση Χειρουργών Ισχίου και Γόνατος

9400 W. Higgins Rd., Σουίτα 230

Rosemont, Illinois, ΗΠΑ 60018-4976

www.AAHKS.org 

Μερικές εικονογραφήσεις του Mind the Graph για το AAHKS

Με βάση τις απαιτήσεις και τους στόχους τους, αυτά είναι τα καταπληκτικά οπτικά στοιχεία που δημιουργήσαμε για την AAHKS.

Ανακεφαλαιώστε!

Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα να γνωρίζουμε ότι η δουλειά μας βοηθάει την AAHKS να αναβαθμίσει τα περιοδικά και τη δημιουργική της ανάπτυξη. Ήταν πάντα χαρά μας να συνεργαζόμαστε με την ομάδα τους. 

Ελέγξτε αν κάποιο από τα τα πρότυπα μας μπορούν να βοηθήσουν τα περιοδικά και τα έγγραφά σας να προβάλλουν αποτελεσματικά τις πληροφορίες.

Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σχέδια, μπορείτε να δείτε τη σελίδα τιμών μας. 

Αν θέλετε να καταλάβετε πώς η Mind the Graph μπορεί να σας βοηθήσει με δημιουργική βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα