Научни илюстрации на протези на Mind the Graph

Ако имате нужда от научни илюстрации, тук е мястото, ние имаме буквално хиляди научни илюстрации за вас, включително няколко теми в областта на биологията, екологията, науките за живота, науките за здравето и медицината/анатомията, дори по-специфични като протези, например.

Илюстрация на Mind the Graph: Протеза за ампутиран крак
Илюстрация на Mind the Graph: Протеза за ампутиран крак

Това е колекция от илюстрации, поискани от клиенти, в този случай всичко, свързано с протези. Чудесно за изследователи и учени.

Вижте няколко примера за научни илюстрации, които вече са налични в Mind the Graph. Дори и да не откриете точно това, което ви трябва, абонирайте се за услугата за научни илюстрации по заявка.

Галерия Mind the Graph
Галерия Mind the Graph

Тази колекция идва от исканията на нашите потребители да съставят своите научни фигури, така че разполагаме с много голямо разнообразие от специфични и подробни илюстрации, но не забравяйте, че можете да ги адаптирате към вашите нужди в нашата платформа.

Искам да използвам медицински научни илюстрации от Mind the Graph. Как мога да го направя?

Добре, използването на нашите илюстрации е много просто! Обърнете внимание на графиката е онлайн платформа, която позволява на учени и учители да създават свои собствени презентации, документи и графични резюмета по атрактивен и професионален начин. Така че можете да я изпробвате безплатно и да разгледате всички налични научни илюстрации.

Илюстрация на Mind the Graph: Зъбни протези 3
Илюстрация на Mind the Graph: Зъбни протези 3

Както казахме по-горе, можете също да комбинирате фигурите с форми, диаграми, текст и да качвате свои собствени изображения, за да направите цяла презентация, графично резюме или научна инфографика. Можете да бъдете безплатен потребител, колкото дълго искате, но ще имате ограничени функции.

С няколко долара на месец, можете да се възползвате от неограничени функции като абонат. 

Освен това ще можете да поискате нови и персонализирани илюстрации без допълнителни разходи. Всъщност повечето от нашите илюстрации се основават на заявки от нашите абонати.

Освен това ще имате възможност сами да съставите презентация и графично резюме, като поискате само това, което е необходимо за вашето изследване.

Галерия Mind the Graph
Научни илюстрации на протези в галерията на Mind the Graph

Мога ли да използвам тези илюстрации в моите публикации?

Да.

Нашата цел е да подобрим комуникацията в науката и да помогнем на учените и лекарите да съобщават своите резултати по разбираем и привлекателен начин. 

Илюстрация на Mind the Graph: Зони на Грюн Латерална кост Пълна
Илюстрация на Mind the Graph: Зони на Грюн Латерална кост Пълна

Затова можете да използвате творенията си в документи, уроци, книги, социални медии и в каквото пожелаете. Но ако сте свободен потребител, трябва да запазите водния знак и да цитирате Mind the Graph в публикацията си. Сега, ако сте абонат, не е необходимо да ни цитирате (но ще бъде чудесно, ако го направите).

Искате да заявите нова и персонализирана илюстрация?

Кликнете върху тук за да станете абонат и да заявите своята илюстрация!

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони