Ако се нуждаете от научни илюстрации, тук е мястото, ние имаме буквално хиляди научни илюстрации за вас, включително няколко теми в областта на биологията, микробиологията, науките за живота, здравните науки и медицината.  

Това е колекция от илюстрации, поискани от клиенти, в този случай всичко, свързано с микробиологията, вирусологията и други. Чудесно за изследователи, учени и учители.

Вижте няколко примера за научни илюстрации, които вече са налични в Mind the Graph. Дори и да не откриете точно това, което ви е необходимо, опитайте се да се абонирате за услугата за научни илюстрации при поискване.

Тази колекция идва от исканията на нашите потребители за съставяне на техните статии, доклади и резюмета, така че разполагаме с много голямо разнообразие от специфични и подробни илюстрации, но не забравяйте, че можете да ги адаптирате към вашите нужди в нашата платформа.

Илюстрации на микробиологията в Mind The Graph

Искам да използвам научни илюстрации от Mind the Graph. Как мога да го направя?

Добре, използването на нашите илюстрации е много просто! Mind the graph е онлайн платформа, която позволява на учени и учители да създават свои собствени презентации, документи и графични резюмета по атрактивен и професионален начин. Така че можете да я изпробвате безплатно и да разгледате всички налични научни илюстрации.

Както казахме по-горе, можете също да комбинирате фигурите с форми, диаграми, текст и да качвате свои собствени изображения, за да направите цяла презентация, графично резюме или научна инфографика. Можете да бъдете безплатен потребител, колкото дълго искате, но ще имате ограничени функции.

С няколко долара на месец можете да се възползвате от неограничени функции като абонат. Освен това ще можете да заявявате нови илюстрации без допълнителни разходи. Всъщност повечето от нашите илюстрации се основават на заявки от нашите абонати.

Освен това ще имате възможност сами да съставите презентация и графично резюме, като поискате само това, което е необходимо за вашето изследване.

Ето един пример за графично резюме на микробиологията, съставено с вече съществуващите в нашата платформа изображения. Готино, нали?

 

 Графично резюме на микробиологията Mind the Graph

 

Мога ли да използвам тези илюстрации в моите публикации?

Да.
Нашата цел е да подобрим комуникацията в науката и да помогнем на учените и лекарите да съобщават своите резултати по разбираем и привлекателен начин. 

Затова можете да използвате творенията си в статии, уроци, книги, социални медии и всичко, което пожелаете. Но ако сте свободен потребител, трябва да запазите водния знак и да цитирате графиката в публикацията си. Сега, ако сте абонат, не е необходимо да ни цитирате (Но ще бъде чудесно, ако го направите)!

 

Добре, искам да опитам платформата! 

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони