Tällä opetusvideolla näytetään, miten Mind the Graph:ssä luodaan infografiikkaa. Infografiikkamallit käyttäjillemme, jotta heidän ei tarvitse aloittaa tyhjältä kankaalta. On paras tapa säästää aikaa ja luoda jotain huomiota herättävää.

Opi alla olevalla opetusvideolla, miten luodaan infograafi Mind the Graph:ssä. Viikon aiheena on rokotukset.

Ohje siitä, miten luoda houkutteleva rokotusinfografiikka tieteellisillä kuvituksilla osoitteessa Mind the Graph, tutkijoiden ja akateemikkojen infografiikkatyökalu. Teemme tiedemiehistä suunnittelijoita ja lisäämme heidän vaikuttavuuttaan!

Infograafin käyttö on hyvin yksinkertaista, kuten näet opetusvideostamme.

Valitse parhaat kuvitukset alaltasi, vaihda värejä ja taustaa ja luo ainutlaatuinen ja kaunis infografiikka. Ohjevideolla on visuaalisia vinkkejä, joiden avulla voit käyttää värejä, kuvituksia ja kaavioita, jotta voit muuttaa tietosi visuaalisiksi kuviksi, jotka kertovat selkeän tarinan.

Jos olet tilaaja vain siirry galleriaamme ja valitse paras infografinen malli, napsauta sitä ja aloita infograafin luominen. Voit myös valita mallin työtilasta. Näin voit kokeilla eri tyylejä ja valita suosikkisi. Jos et ole tilaaja, voit käyttää malleja inspiraationa luomiseen tai sijoittaa muutaman dollarin. jotta voit käyttää kaikkia kuvaajan ominaisuuksia.

Mind the Graph on verkkoalusta tieteellisten infografiikkojen, esitysten ja graafisten tiivistelmien luomiseen. Opi käyttämään erilaisia kuvituksia graafisessa abstraktissasi.

Nähdäksesi lisää kauniita malleja: https://mindthegraph.com/templates/

Voit aloittaa Mind the Graph:n käytön ilmaiseksi: https://mindthegraph.com/

Opi tekemään infografiikkaa: https://goo.gl/MYBmRd.

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit