Предоставяме шаблони на нашите потребители, за да не се налага да започват от празно платно. Това е най-добрият начин да спестите време и да създадете нещо, което привлича вниманието.

Използването на графичен абстрактен шаблон е много лесно. Ако сте абонат, просто отидете в нашата галерия и изберете най-подходящия за вас шаблон, кликнете върху него и започнете да създавате инфографиката си. Също така можете да изберете шаблон в работното си пространство. По този начин можете да изпробвате различни стилове и да изберете любимия си. Ако не сте абонат, можете да използвате шаблоните като вдъхновение за вашето творение или да инвестирате няколко долара за да имате достъп до всички функции на графиката.

Научете във видео урока по-долу как да създадете инфографика в Mind the Graph. Темата на седмицата е... познайте какво... анатомия на коронавируса Covid-19. Тази тема не може да ви стигне, нали?

-> За да започнете да използвате Mind the Graph с инфографиката за коронавирус Covid-19, показана в обучителното видео, кликнете тук <-

Коронавирусна инфекция Covid-19

Ако видеото ви е харесало, получете достъп до Mind the Graph Youtube канал за седмична актуализация.

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони