Ако ви трябват научни илюстрации, тук е мястото - имаме буквално хиляди научни илюстрации за вас, включително няколко теми в областта на биологията, науките за живота, здравните науки и медицината.  

Това е колекция от илюстрации, наскоро поискани от клиенти, в този случай всичко, свързано с често срещани симптоми на вироза. Чудесно за микробиологията, инфектологията, здравеопазването и медицината като цяло.

Вижте няколко примера за научни илюстрации, които вече са налични в Mind the Graph. Дори и да не откриете точно това, което ви трябва, в платформата, опитайте се да се абонирате за услугата за научни илюстрации при поискване.

Обща симптоми на вироза

Научни илюстрации: дизентерия, диария, асцит, гадене, повръщане, колит, симптоми. Свързани ключови думи: дизентерия, колит, дебело черво, медицински, ректум, диария, черво, задължителен, дисбиоза, анаероб, човек, fragilis, нормален, йеюнум дуоденум, антибиотик, микробиология, дисбактериоза, медицина, много, еубиотик, бактериоиди, компонент, илюстрация, дебело черво, бактериология, микроби, нормобиоценоза, микробиом, образование, червата, флора, бактериален свръхрастеж, 3d, анаеробни, основни, неподвижни, биология, бактерии, пробиотик, лечение, наука, червата, капсула, грам-отрицателни, илеум, микрофлора, цветни, здраве, седалище, дисбактериоза
Научни илюстрации: дизентерия, диария, асцит, гадене, повръщане, колит - всички тези симптоми са често срещани при вирозата.

Искам да използвам медицински научни илюстрации от Mind the Graph. Как мога да го направя?

Mind the Graph е онлайн платформа който позволява на учени и учители да създават собствени презентации, документи и графични резюмета по атрактивен и професионален начин. Така че можете да го изпробвате безплатно и да проверите всички налични научни илюстрации.

Можете също така да комбинирате фигурите с фигури, диаграми, текст и да качвате свои собствени изображения, за да направите цяла презентация, графично резюме или научна инфографика. Можете да бъдете безплатен потребител, колкото дълго искате, но ще имате ограничени функции.

С няколко долара на месец можете да ползвайте неограничени функции като абонат. Освен това ще можете да поискате нови илюстрации без допълнителни разходи. Всъщност повечето от нашите илюстрации се основават на заявки от нашите абонати.

Мога ли да използвам тези илюстрации в моите публикации?

Да. Нашата цел е да подобрим комуникацията в науката и да помогнем на учените и лекарите да съобщават своите резултати по разбираем и привлекателен начин. Можете да използвате своите творения в статии, уроци, книги, социални медии и в каквото пожелаете. Ако сте безплатен потребител, трябва да запазите водния знак и да цитирате графиката в публикацията си. Сега, ако сте абонат, не е необходимо да ни цитирате (Но ще бъде чудесно, ако го направите)!

[Чувствате се готови да започнете? Кликнете тук]

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони