Jos tarvitset tieteellisiä kuvituksia, tässä on oikea paikka, meillä on kirjaimellisesti tuhansia tieteellisiä kuvituksia, mukaan lukien useita aiheita biologian, biotieteiden, terveystieteiden ja lääketieteen aloilta.  

Tämä on kokoelma asiakkaiden hiljattain pyytämiä kuvituksia, tässä tapauksessa kaikki tavallisiin viroosioireisiin liittyvät kuvat. Sopii erinomaisesti mikrobiologiaan, infektiologiaan, terveyteen ja lääketieteeseen yleensä.

Katso muutamia esimerkkejä tieteellisistä kuvituksista, jotka ovat jo saatavilla osoitteessa Mind the Graph. Ja vaikka et löytäisikään alustalta juuri sitä, mitä tarvitset, yritä tilata tilaus tieteellisen kuvituspalvelun käyttöön.

Yhteinen viroosin oireet

Tieteelliset kuvitukset: punatauti, ripuli, askiitti, pahoinvointi, oksentelu, koliitti, oireet. Aiheeseen liittyvät avainsanat: dysenteria, koliitti, paksusuoli, lääketieteellinen, peräsuoli, ripuli, suoli, obligat, disbiosis, anaerobe, ihminen, fragilis, normaali, jejunum duodenum, antibiootti, mikrobiologia, disbakterioosi, lääketiede, monet, eubiootti, bacteroides, komponentti, kuvitus, paksusuoli, bakteriologia, mikrobi, normobioenoosi, mikrobiomi, koulutus, suolisto, kasvisto, bakteerien liikakasvu, 3d, anaerobinen, suuri, ei-motilinen, biologia, bakteerit, probiootti, hoito, tiede, suolisto, kapseli, gram-negatiivinen, ileum, mikrofloora, värikäs, terveys, istuin, dysbakterioosi
Tieteelliset havainnollistukset: punatauti, ripuli, askiitti, pahoinvointi, oksentelu ja paksusuolen tulehdus ovat kaikki yleisiä viroosin oireita.

Haluan käyttää lääketieteellisiä tieteellisiä kuvituksia Mind the Graph:stä. Miten voin tehdä sen?

Mind the Graph on verkkoalusta jonka avulla tutkijat ja opettajat voivat luoda omia esityksiä, papereita ja graafisia tiivistelmiä houkuttelevalla ja ammattimaisella tavalla. Voit siis kokeilla sitä ilmaiseksi ja tarkistaa kaikki saatavilla olevat tieteelliset kuvitukset.

Voit myös yhdistää kuvioita muotoihin, kaavioihin, tekstiin ja ladata omia kuviasi, jolloin voit tehdä kokonaisen esityksen, graafisen tiivistelmän tai tieteellisen infografiikan. Voit olla ilmaiskäyttäjä niin kauan kuin haluat, mutta sinulla on rajoitetut ominaisuudet.

Muutamalla dollarilla kuukaudessa voit kokea rajattomasti ominaisuuksia tilaajana. Lisäksi voit pyytää uusia kuvituksia ilman lisäkustannuksia. Itse asiassa suurin osa kuvituksistamme perustuu tilaajiemme pyyntöihin.

Voinko käyttää näitä kuvia julkaisuissani?

Kyllä. Tavoitteenamme on parantaa tiedeviestintää ja auttaa tutkijoita ja lääkäreitä viestimään tuloksistaan ymmärrettävällä ja huomiota herättävällä tavalla. Voit käyttää luomuksiasi papereissasi, luennoissasi, kirjoissasi, sosiaalisessa mediassa ja missä tahansa. Jos olet ilmaiskäyttäjä, sinun on säilytettävä vesileima ja mainittava kuvaajaa julkaisussasi. Nyt, jos olet tilaaja sinun ei tarvitse mainita meitä (Mutta olisi hienoa, jos teet sen)!

[Oletko valmis aloittamaan? Klikkaa tästä]

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit