Lucrați la următorul mare poster de microbiologie? Vă întrebați cum să nu-l faceți să arate ca un alt poster de microbiologie?

Dacă ați răspuns afirmativ la aceste două întrebări, atunci acest ghid amplu despre cum să creați postere de microbiologie uimitoare și uimitoare este doar pentru dumneavoastră.

Dar, de ce ar trebui să vă poster științific arată extraordinar și uimitor? Ei bine, fie că sunteți o:

 • student care dorește să obțină note mai bune și să își curteze profesorul cu un poster uimitor,
 • cercetător care dorește să își difuzeze cercetările și să aibă un impact asupra publicului,
 • proprietar de start-up care dorește să atragă mai mulți clienți,
 • sau oricine dorește să facă o declarație concretă,

atunci, aveți nevoie de un poster de microbiologie extraordinar și uimitor în viața dumneavoastră.

Cunoaștem cu toții impactul pe care conținutul vizual îl poate avea asupra noastră. Iată câteva statistici solide care sunt dovada acestui fapt:

 • Un enorm 90% din informația procesată de creierul nostru este vizuală!!!
 • Creierul nostru procesează informațiile vizuale de 60.000 de ori mai repede decât informațiile bazate pe text.

Cercetătorii au subliniat în repetate rânduri importanța reprezentării vizuale a informațiilor.

Același lucru este valabil și pentru activitatea dumneavoastră în domeniul microbiologiei.

Dacă doriți să creați un impact de durată asupra audienței dvs. și să vă apropiați de obiectivele dvs. de carieră, atunci ce modalitate mai bună decât un bun și vechi poster de microbiologie?

Dar, mulți oameni au creat postere despre microbiologie de ani de zile. Ce diferență veți face dumneavoastră? Despre asta este vorba în acest ghid.

Vom analiza câteva tehnici și trucuri cu ajutorul cărora posterul tău de microbiologie va ieși în evidență printre sute de alte postere.

Până acum, trebuie să fiți curioși în legătură cu aceste sfaturi, așa că haideți să începem să ne adâncim în ele unul câte unul.

Dispunerea este totul

Da, ați citit bine. Aspectul este totul. Este extrem de important să vă începeți posterul cu o machetă. 

Bineînțeles, veți avea o idee aproximativă a ceea ce vă doriți pe posterul de microbiologie.

Ai fi avut-o în minte. Dar, trebuie să o puneți pe ceva concret, ceva vizibil.

Numai atunci veți avea o idee corectă despre cum va arăta afișul dumneavoastră.

Începutul cu o machetă este ingredientul de bază al unui poster extraordinar. Prin urmare, nu săriți peste acest pas, altfel lucrurile pot merge prost.

Dar cum începi cu aspectul tău? Luați un pix și o hârtie. Începeți să vă jucați cu aspectul de bază.

În primul rând, decideți ce mesaj doriți să transmiteți și ce informații doriți să adăugați.

Încercați să petreceți timp aici, astfel încât să nu ratați nicio informație importantă pe care ați dori să o adăugați la posterul dumneavoastră.

Apoi, vizualizează-ți imaginația și pune totul pe hârtie. S-ar putea să fiți surprins să aflați că veți avea nevoie de mai multe iterații ale acestora. 

S-ar putea să nu-ți placă primul, sau s-ar putea să nu-ți placă nici măcar al cincilea. Ideea este să continuați să desenați până când sunteți mulțumiți de aspect.

Faceți clic aici pentru a încerca Mind the Graph's Poster Maker care vă ajută să creați un poster științific în 5 pași simpli.

În continuare, este timpul să vă pregătiți designul.

Puteți da macheta dvs. unui designer care va pregăti designul pentru dvs.

Dar, problema este că designerii sunt scumpi și nu se grăbesc deloc să finalizeze proiectul.

La final, este posibil să doriți să aduceți modificări la designul afișului dumneavoastră. Nu vrei să te întorci la designerul tău pentru fiecare mică schimbare.

Și atunci, care este cealaltă opțiune?

Fă-ți singur designul! Da, nu aveți nevoie de un designer pentru asta. Puteți utiliza un instrument de creare a graficelor științifice, cum ar fi Mind the Graph, care vă va ajuta să vă concepeți posterul de microbiologie de la zero. Dar de ce aveți nevoie de un astfel de instrument?

 • Nu aveți nevoie de abilități tehnice extraordinare de ninja pentru a utiliza acest lucru graficul artistic producător. Chiar și un novice poate proiecta postere uimitoare de la zero. Este extrem de ușor și intuitiv de utilizat.
 • Dacă nu doriți să vă creați posterul de la zero, aveți și o altă opțiune. Folosiți unul dintre modelele de afișe gata pregătite puse la dispoziție de acest instrument doar pentru mesajul științific pe care doriți să îl transmiteți. 
 • Nu trebuie să munciți prea mult. Puteți termina cu ușurință cu designul afișului dvs. într-un timp surprinzător de scurt. 
 • Vă puteți juca cu designul afișului când și cum doriți, ceea ce cred că este cea mai bună parte. Nu trebuie să așteptați designerul pentru fiecare mică modificare pe care doriți să o faceți. Puteți face modificările în câteva minute.

Crearea unui astfel de design pentru posterul tău de microbiologie va asigura că rezultatul final este elegant și profesional, care sunt unele dintre ingredientele secrete pentru a realiza un poster extraordinar.

Un astfel de design profesional și elegant este ceea ce te va face să te deosebești de celelalte creații medicale, care sunt doar o grămadă de imagini aranjate pe afiș. 

Nu vreți ca posterul dvs. să pară aleatoriu. Vrei să fie bine pus la punct. Acest lucru va atrage instantaneu privirile publicului dumneavoastră.

Dacă încă mai credeți că este dificil să realizați singur designul, atunci ascultați acest lucru. Aceasta este o operațiune unică.

Odată ce ați realizat un design de afiș uimitor, jumătate din munca dvs. este gata. Aveți încredere în mine! Veți fi înmărmuriți de designul posterului dvs. de microbiologie owe.

În continuare, tot ce trebuie să faceți este să transmiteți mesajul corect pe care publicul dvs. îl așteaptă și să vă aliniați la obiectivele dvs. pentru acest afiș.

Iată un exemplu de poster de microbiologie uimitor pe care îl puteți crea folosind Mind The Graph:

Evidențiați oferta dvs.

Toate marile postere de acolo au întotdeauna o ofertă excelentă. Acestea spun în mod predominant publicului ce vor primi după ce vă vor citi afișul. 

Adăugarea unei oferte este importantă, deoarece va îndemna publicul să întreprindă o acțiune de care veți beneficia.

De asemenea, această ofertă îi va face să își amintească și să vorbească despre posterul tău de microbiologie chiar și după ce au terminat de văzut posterul.

Prin urmare, trebuie să vă evidențiați oferta și să o faceți cât mai creativă posibil. Ar trebui să o faceți lizibilă și inteligibilă pentru publicul dumneavoastră.

Ar trebui să le spuneți cu precizie și exactitate ce vor obține după ce vă vor citi afișul.

Faceți clic aici pentru a încerca Mind the Graph's Poster Maker care vă ajută să creați un poster științific în 5 pași simpli.

Acesta va fi principalul apel la acțiune. Aici, puteți face câteva afirmații îndrăznețe, astfel încât să vă lase publicul impresionat.

Puteți să le faceți curte cu niște statistici solide care să vă susțină afirmația.

De asemenea, puteți să vă îndemnați audiența să întreprindă o acțiune după ce vă citiți posterul de microbiologie.

Tot ceea ce spuneți sau afirmați ar trebui să fie atrăgător și să le stârnească curiozitatea.

Doar atunci impactul posterului dvs. va dura chiar și după ce publicul dvs. își va continua viața. 

De asemenea, puteți adăuga o ofertă care contribuie la binele general și ajută la progresul comunității microbiologilor ca întreg.

Combinarea unui graficul artistic cu o ofertă excelentă este formula câștigătoare pentru un poster de microbiologie extraordinar. 

Iată un exemplu excelent de poster de microbiologie în care există o secțiune intitulată "Ce poți face atunci".

Aceasta este o modalitate excelentă de a face posterul tău de microbiologie de 10 ori mai interesant.

Nu subestimați niciodată puterea minimalismului

Acum, că știm că eleganța și un design excelent sunt cele care pot face ca posterul tău de microbiologie să iasă în evidență, acest lucru nu înseamnă că ar trebui pur și simplu să îți umpli posterul cu lucruri la întâmplare. Prea multă dezordine nu este niciodată bună pentru posterul tău. 

Minimalismul este calea de urmat pentru un design de poster de microbiologie câștigător. În loc să adăugați prea multe lucruri irelevante la posterul dvs., respectați o temă și asigurați-vă că designul posterului dvs. este coerent. 

Poți folosi pictograme în posterul tău, deoarece acestea au un aspect minimalist, dar îți susțin bine ideea.

Puteți, de asemenea, să vă faceți posterul mult mai interesant folosind un personaj de desene animate. 

Acest personaj de desene animate poate explica lucruri publicului și, astfel, posterul tău va arăta super-interesant.

De asemenea, puteți utiliza un infografic ca poster. Potrivit Wikipedia, "Infografiile pot îmbunătăți cunoașterea prin utilizarea graficii pentru a spori capacitatea sistemului vizual uman de a vedea modele și tendințe."

Acest lucru înseamnă că nu există nicio îndoială că infografiile, atunci când sunt folosite ca postere, vă pot ajuta să păreți mult mai autoritari și mai creativi.

Infografiile vor dovedi că ați depus mult efort pentru a vă transmite mesajul în mod eficient. 

În plus, un alt lucru minunat în legătură cu utilizarea unui infografic ca poster este că acesta este un bun de conținut multifuncțional.

Acest lucru înseamnă că vă puteți distribui infograficul pe diferite platforme pentru a vă promova mai bine posterul de microbiologie.

Puteți utiliza canale precum site-ul dvs. web sau rețelele de socializare pentru a vă promova posterul infografic.

Puteți, de asemenea, să vă folosiți de guest posting pentru a vă publica posterul pe diverse site-uri de microbiologie.

Aceasta este o modalitate excelentă de a crește vizibilitatea posterului dumneavoastră de microbiologie. În acest fel, posterul dvs. poate deveni chiar viral peste noapte.

Prin urmare, acesta este un mare hack pentru tine pentru a încerca!

De exemplu, iată un exemplu de infografic care poate fi folosit ca poster:

Faceți clic aici pentru a încerca Mind the Graph's Poster Maker care vă ajută să creați un poster științific în 5 pași simpli.

Urmați o schemă obișnuită

Când vine vorba de afișe, este bine să rămânem la o schemă obișnuită, încercată și testată.

Urmând o schemă predefinită vă va ajuta să vă faceți posterul de microbiologie mai coerent și va ajuta publicul să vă înțeleagă mai bine punctul de vedere.

Iată o schemă de structură pe care o puteți urma:

Titlul

Titlul este primul lucru pe care publicul îl va parcurge în posterul dvs. de microbiologie. Prin urmare, este crucial să vă începeți posterul corect. 

Folosiți un titlu care să surprindă ideea afișului dvs. într-un mod precis. De asemenea, ar trebui să încercați să faceți ca titlul dvs. să fie atrăgător și să stârnească curiozitatea.

Corpul principal

Urmează corpul principal al posterului. Iată ce ar trebui să includeți în corpul posterului dvs:

 1. Introducere 
 2. Metode
 3. Soluții
 4. Figuri și tabele
 5. Concluzie
 6. Dovada/rezultatele
 7. Apel la acțiune (CTA)

Puteți începe cu un șablon predefinit în loc să începeți de la zero. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și vă va ușura munca.

Mind the Graph, instrumentul de creare a posterelor științifice, are câteva șabloane uimitoare pre-făcute pe care le puteți folosi.

Acestea vă pot ajuta să vă concepeți posterul de microbiologie așa cum vă doriți, fără a fi nevoie să petreceți mult timp cu designul și aspectul.

Sau, puteți, de asemenea, să împărtășiți orice șablon de poster științific prefabricat cu designerul dvs., astfel încât acesta să poată folosi șablonul pentru a vă proiecta posterul conform cerințelor dvs. 

Iată câteva șabloane pe care le puteți folosi pentru posterul dumneavoastră de microbiologie:

Faceți o verificare a realității

În cele din urmă, este timpul să facem o verificare a realității. Posterul tău de microbiologie chiar a ieșit bine?

Este important să evaluați și să apreciați calitatea posterului înainte de a-l prezenta efectiv publicului dumneavoastră. Dar cum puteți face acest lucru?

Începeți prin a vă pune aceste două întrebări:

 1. Iese în evidență mesajul important pe care intenționați să îl transmiteți cu ajutorul afișului? Este suficient de clar pentru a fi înțeles de publicul dumneavoastră? Dacă este vag și nu este ușor de reținut, atunci trebuie să vă reproiectați posterul pentru a vă asigura că mesajul iese în evidență.
 2. Ați lipi acest afiș pe panouri? Este suficient de bun pentru a avea un asemenea impact asupra oamenilor, în special asupra microbiologilor?

În continuare, puteți împărtăși posterul dvs. cu două tipuri de persoane:

 1. Microbiologi sau persoane care au cunoștințe în domeniu - Verificați dacă înțeleg esența posterului dumneavoastră și dacă găsesc valoare în el.
 2. Oameni obișnuiți care nu se pricep la microbiologie - Vedeți dacă înțeleg ideea pe care încercați să o transmiteți prin poster. 

Asigurați-vă că toată lumea este uimită de posterul dvs. de microbiologie.

Asigurați-vă că posterul dvs. este uimitor și că oamenii găsesc cu adevărat valoare după ce îl parcurg.

De asemenea, asigurați-vă că oferta dvs. sau apelul la acțiune iese în evidență și că oamenii o pot înțelege. În caz contrar, reevaluați-vă designul afișului.

Modificați-i aspectul, mesajele principale sau puteți chiar să vă jucați cu elementele vizuale. 

Acest pas va asigura că posterul dvs. este cu adevărat extraordinar și că va fi discutat mult timp de către publicul dvs. 

Concluzie

Iată-le, sfaturile și trucurile secrete pentru a crea un poster de microbiologie cu adevărat uimitor, care vă va lăsa publicul înmărmurit. Dacă urmați cu sârguință aceste tehnici și vă asigurați că punctul dvs. principal este transmis, posterul dvs. va câștiga inimile multora.

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane