Εάν χρειάζεστε επιστημονικές απεικονίσεις, εδώ είναι ο τόπος, έχουμε κυριολεκτικά χιλιάδες επιστημονικές απεικονίσεις για εσάς, συμπεριλαμβανομένων πολλών θεμάτων στη Βιολογία, Οικολογία, Επιστήμες της Ζωής, Επιστήμες της Υγείας και Ιατρική/Ανατομία, ακόμη και περισσότερες λεπτομέρειες όπως τα κύτταρα, για παράδειγμα.

Πρόκειται για μια συλλογή εικονογραφήσεων που ζητούν οι πελάτες, στην προκειμένη περίπτωση, όλα όσα σχετίζονται με τα κύτταρα. Ιδανική για ερευνητές και επιστήμονες.

Ελέγξτε μερικά παραδείγματα επιστημονικών απεικονίσεων που είναι ήδη διαθέσιμες στο Mind the Graph. Και ακόμη και αν δεν βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στην πλατφόρμα, προσπαθήστε να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία επιστημονικής εικονογράφησης κατά παραγγελία.

επιστημονική εικονογράφηση κύτταρα

Θέλω να χρησιμοποιήσω ιατρικές επιστημονικές απεικονίσεις από το Mind the Graph. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;

Εντάξει, η χρήση των δικών μας απεικονίσεων είναι πολύ απλή! Προσέξτε το γράφημα είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει σε επιστήμονες και εκπαιδευτικούς να δημιουργούν τις δικές τους παρουσιάσεις, εργασίες και γραφικές περιλήψεις με ελκυστικό και επαγγελματικό τρόπο. Έτσι, μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν και να ελέγξετε όλες τις διαθέσιμες επιστημονικές απεικονίσεις.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε, όπως είπαμε παραπάνω, τα στοιχεία με σχήματα, διαγράμματα, κείμενο και να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες για να φτιάξετε μια ολόκληρη παρουσίαση, μια γραφική περίληψη ή ένα επιστημονικό infographic. Μπορείτε να είστε δωρεάν χρήστης όσο θέλετε, αλλά θα έχετε περιορισμένες δυνατότητες.

Με μερικά δολάρια το μήνα μπορείτε να έχετε απεριόριστες δυνατότητες ως συνδρομητής. Επιπλέον, θα μπορείτε να ζητάτε νέες απεικονίσεις χωρίς επιπλέον κόστος. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες εικονογραφήσεις μας βασίζονται σε αιτήματα των συνδρομητών μας.

Επιπλέον, θα έχετε την αυτονομία να συντάξετε τη δική σας παρουσίαση και γραφική περίληψη, ζητώντας μόνο ό,τι είναι απαραίτητο για την έρευνά σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις απεικονίσεις στις εκδόσεις μου;

Ναι.
Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την επικοινωνία στην επιστήμη και να βοηθήσουμε τους επιστήμονες και τους γιατρούς να επικοινωνούν τα αποτελέσματά τους με κατανοητό και ελκυστικό τρόπο. 

Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργίες σας στις εργασίες σας, στα μαθήματα, στα βιβλία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ό,τι άλλο θέλετε. Αλλά, αν είστε ελεύθερος χρήστης, πρέπει να διατηρήσετε το υδατογράφημα και να αναφέρετε το γράφημα στη δημοσίευσή σας. Τώρα, αν είστε συνδρομητής δεν χρειάζεται να μας αναφέρετε (αλλά θα ήταν υπέροχο αν το κάνατε)!

 

[Εντάξει, θέλω να δοκιμάσω την πλατφόρμα!]
logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα