Το SkyPixel είναι ο σημαντικότερος διαγωνισμός αεροφωτογραφίας στον κόσμο, με περισσότερες από 44.000 συμμετοχές από ανθρώπους σε 141 χώρες, στις κατηγορίες τοπίο, πορτρέτο και ιστορία.

"Η αεροφωτογραφία μας εμπνέει να εξερευνήσουμε τον άγνωστο κόσμο και να δημιουργήσουμε μοναδικά έργα τέχνης από μια εντελώς νέα οπτική γωνία. Ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια, το SkyPixel είναι πλέον μια από τις κορυφαίες κοινότητες αεροφωτογραφίας στον κόσμο με πάνω από έξι εκατομμύρια εγγεγραμμένους επαγγελματίες και λάτρεις της αεροφωτογραφίας".

Το Μεγάλο Βραβείο δόθηκε στον Florian Ledoux, φωτογράφο από τη Γαλλία. Κέρδισε το βραβείο με τη φωτογραφία "Πάνω από την πολική αρκούδα". Ο ίδιος έγραψε: "Η φωτογραφία είναι η πρώτη φορά που βλέπω την φωτογραφία του: Αγαπητή μελλοντική γενιά, ελπίζω ότι θα είμαστε ακόμα σε θέση να βλέπουμε την άγρια φύση της Αρκτικής όπως κάνουμε τώρα. Απειλείται καθώς το περιβάλλον αλλάζει. Κατάφερα να παρακολουθήσω πολλές σκηνές άγριας ζωής και μπορώ να σας εγγυηθώ ότι αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ. Απίστευτη και μοναδική λήψη πάνω από μια πολική αρκούδα στο Νουνάβουτ, στην περιοχή Μπάφιν, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για την άγρια φύση στο Νουνάβουτ και τη Γροιλανδία.

 

Πάνω από την πολική αρκούδα από τον Florian Ledoux

photography-contest-climate-changes

Μπορείτε να δείτε περισσότερους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας παρακάτω:

 

Inle River fishing show 

ποταμού Inu της Μιανμάρ, τις αρχαίες και μοναδικές μεθόδους αλιείας, προσελκύοντας αμέτρητους τουρίστες να παρακολουθήσουν

φωτογραφία-διαγωνισμός-ψάρεμα

 

Το μονοπάτι των καμήλων στην άμμο του Abdullah Alnassar

φωτογραφία-διαγωνισμός-έρημος

 

"Η Γη της Γης" - Αποκάλυψη της Ανθρωπογενούς Φύσης

Ο συγγραφέας κατέγραψε την κατεστραμμένη γη σε αεροφωτογραφίες. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα ορυχείο.

φωτογραφία-διαγωνισμός-ρύπανση

 

Εκτροφή πάπιας από τον Cao Ky Nhan

Στα κατάντη του ποταμού BA (Tuy Hoa City, επαρχία Phu Yen, Βιετνάμ) οι αγρότες εκτρέφουν πάπιες σε μεγάλους αριθμούς. Οι λευκές πάπιες αποτελούν ένα ωραίο σημείο για ένα ειρηνικό ποτάμι.

87a16294-3d96-49ed-8156-a4e91bc36132 (1)

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα