SkyPixel on maailman merkittävin ilmakuvauskilpailu, johon on tullut yli 44 000 kilpailutyötä ihmisiltä 141 maasta maisema-, muotokuva- ja tarinakategorioissa.

"Ilmakuvaus inspiroi meitä tutkimaan tuntematonta maailmaa ja luomaan ainutlaatuisia taideteoksia aivan uudesta näkökulmasta. Kolme vuotta sitten perustettu SkyPixel on nyt yksi maailman johtavista ilmakuvausyhteisöistä, johon on rekisteröitynyt yli kuusi miljoonaa ammattilaista ja harrastajaa."

Pääpalkinnon sai ranskalainen valokuvaaja Florian Ledoux. Hän voitti palkinnon kuvallaan "Jääkarhun yläpuolella". Hän kirjoitti: Toivon, että voimme vielä nähdä arktisen alueen eläimiä kuten nyt. Se on uhattuna, koska ympäristö muuttuu. Olen päässyt todistamaan monia kohtauksia villieläimistä, ja voin taata, että tämä on kauneinta, mitä olen koskaan nähnyt. Uskomaton ja ainutlaatuinen otos jääkarhun yläpuolelta Nunavutissa, Baffinin alueella Nunavutin ja Grönlannin villieläinreportaasin aikana.

 

Jääkarhun yläpuolella Florian Ledouxin toimesta

valokuvaus-kilpailuilmastonmuutos

Alla näet lisää valokuvakilpailun voittajia:

 

Inle-joen kalastusnäytös 

Myanmarin Inu-joki, muinaiset ja ainutlaatuiset kalastusmenetelmät, jotka houkuttelevat lukemattomia turisteja katsomaan

valokuvauskilpailu - kalastus

 

Abdullah Alnassarin tekemä kamelien polku hiekan poikki.

valokuvauskilpailu-aavikko

 

"Maan maa" - Ihmisen luoman luonnon ilmestys

Kirjoittaja tallensi tuhoutuneen maan ilmakuviin. Tämä kuva on kuvattu kaivoksen rikastushiekassa.

valokuvaus-kilpailu-pollution

 

Cao Ky Nhanin ankkojen kasvatus

BA-joen alajuoksulla (Tuy Hoan kaupunki, Phu Yenin maakunta, Vietnam) maanviljelijät kasvattavat suuria määriä ankkoja. Valkoiset ankat tekevät rauhallisesta joesta mukavan paikan.

87a16294-3d96-49ed-8156-a4e91bc36132 (1)

 

Lisätietoja

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit