Ако имате нужда от научни илюстрации, тук е мястото, ние имаме буквално хиляди научни илюстрации за вас, включително няколко теми в областта на биологията, екологията, науките за живота, науките за здравето и медицината/анатомията, дори по-специфични като горите, например.

Това е колекция от илюстрации, поискани от клиенти, в този случай всичко, свързано с всички видове гори. Чудесно за изследователи, учени и учители.

Вижте няколко примера за научни илюстрации, които вече са налични в Mind the Graph. Дори и да не откриете точно това, което ви е необходимо, опитайте се да се абонирате за услугата за научни илюстрации при поискване.

гора - научна илюстрация

Искам да използвам научни илюстрации от Mind the Graph. Как мога да го направя?

Добре, използването на нашите илюстрации е много просто! Обърнете внимание на графиката е онлайн платформа, която позволява на учени и учители да създават свои собствени презентации, документи и графични резюмета по атрактивен и професионален начин. Така че можете да я изпробвате безплатно и да разгледате всички налични научни илюстрации.

Както казахме по-горе, можете също да комбинирате фигурите с форми, диаграми, текст и да качвате свои собствени изображения, за да направите цяла презентация, графично резюме или научна инфографика. Можете да бъдете безплатен потребител, колкото дълго искате, но ще имате ограничени функции.

С няколко долара на месец можете да се възползвате от неограничени функции като абонат. Освен това ще можете да заявявате нови илюстрации без допълнителни разходи. Всъщност повечето от нашите илюстрации се основават на заявки от нашите абонати.

Освен това ще имате възможност сами да съставите презентация и графично резюме, като поискате само това, което е необходимо за вашето изследване.

Мога ли да използвам тези илюстрации в моите публикации?

Да.
Нашата цел е да подобрим комуникацията в науката и да помогнем на учените и лекарите да съобщават своите резултати по разбираем и привлекателен начин. 

Затова можете да използвате творенията си в статии, уроци, книги, социални медии и всичко, което пожелаете. Но ако сте свободен потребител, трябва да запазите водния знак и да цитирате графиката в публикацията си. Сега, ако сте абонат, не е необходимо да ни цитирате (Но ще бъде чудесно, ако го направите)!

 

[Добре, искам да опитам платформата!]
абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони