Τίποτα δεν είναι τόσο καλό που να μην μπορεί να γίνει καλύτερο, σωστά; Τις τελευταίες εβδομάδες οι προγραμματιστές μας εργάζονται σε διάφορες αναβαθμίσεις. Ο στόχος είναι να γίνει το Mind the Graph πιο εύχρηστο και με περισσότερες δυνατότητες και επιστημονικές απεικονίσεις.

            

Έχω ήδη γράψει για μια πρόσφατη ενημέρωση στο εργαλείο παρουσίασης, επειδή τώρα μπορείτε να παρουσιάσετε τις διαφάνειές σας απευθείας από το Mind the Graph. Μην χάσετε το νέο σεμινάριο.

Επίσης, υπάρχει και άλλο καταπληκτικό νέο χαρακτηριστικό που δημιουργούμε για εσάς. Αναμένουμε να το λανσάρουμε τον επόμενο μήνα, αλλά θα σας δείξω μερικά spoiler σήμερα. Ετοιμαστείτε!

Διαθέτουμε περισσότερες από 8 χιλιάδες επιστημονικές απεικονίσεις. Αλλά, ποια σας αρέσει περισσότερο;

 

Όπως γνωρίζετε, προσθέτουμε νέες εικόνες στην πλατφόρμα κάθε εβδομάδα. Αυτό είναι εκπληκτικό, διότι στο Mind the Graph μπορείτε να βρείτε μια πλήρη βιβλιοθήκη επιστημονικών εικονογραφήσεων. Ωστόσο, καθώς προστίθενται νέες εικονογραφήσεις, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να βρείτε μια συγκεκριμένη εικονογράφηση.

Λοιπόν, σε λίγες ημέρες θα μπορείτε να τα κρατήσετε μόνο με ένα κλικ. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας βιβλιοθήκη με τις αγαπημένες σας εικόνες και σχήματα.

Είναι δροσερό, σωστά; Έχω επίσης μερικές εικόνες για να σας δείξω πώς θα λειτουργεί ο σελιδοδείκτης και η προσωπική βιβλιοθήκη. Εκτός από αυτό, το πλήρες σεμινάριο θα κυκλοφορήσει σύντομα!

mylibrary1

mylibrary2

Αν είστε χρήστης του mind the graph, μην ανησυχείτε, αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για εσάς σύντομα. Θα σας κρατάω ενήμερους. Αν δεν είστε ακόμη χρήστης του mind the graph, αλλά θέλετε να αρχίσετε να βελτιώνετε την επικοινωνία σας στην επιστήμη, μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα δωρεάν:

start_now

Επίσης, είμαστε πάντα ανοιχτοί στα σχόλιά σας και στις παρατηρήσεις σας για το πώς η πλατφόρμα μας μπορεί να γίνει όλο και καλύτερη. Και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Δοκιμάστε λοιπόν και απολαύστε τις νέες ενημερώσεις. Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια, παρακαλούμε αναφέρετε στο contact@mindthegraph.com. Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε την επιστημονική επικοινωνία και να κάνουμε τη ζωή των επιστημόνων ευκολότερη.

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα