Λογότυπο Mind The Graph
Πίσω

Γραφική περίληψη

Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας με εξειδικευμένο περιεχόμενο σχετικά με γραφικές περιλήψεις για ερευνητικές εργασίες.

Background-study-blog

Σε μια ερευνητική εργασία, ποιο είναι το υπόβαθρο της μελέτης;

Οι ερευνητικές εργασίες πρέπει να περιλαμβάνουν μια δήλωση για το ιστορικό της μελέτης που παρέχει το πλαίσιο της μελέτης. Διαβάστε το άρθρο και μάθετε περισσότερα γι' αυτό!

τι είναι το blurb

Τι είναι το blurb και πώς να το δημιουργήσετε σε 10 βήματα

Κατανοήστε τι είναι το blurb, γιατί είναι ζωτικής σημασίας για τα βιβλία και πώς να δημιουργήσετε ένα δυνατό και ελκυστικό blurb χρησιμοποιώντας έναν απλό οδηγό 10 βημάτων.

research-lab-blog

Τι είναι ένα ερευνητικό εργαστήριο και πώς να ξεκινήσετε καριέρα σε ένα τέτοιο εργαστήριο;

Κατανοήστε τα είδη των ερευνητικών εργαστηρίων, τα κύρια χαρακτηριστικά τους και λάβετε έξυπνες συμβουλές για το πώς να γίνετε ερευνητής εργαστηρίου.

NMDA

Προσαρμοσμένη από τον υποδοχέα NMDA συγχορήγηση έκστασης και αγωνιστή υποδοχέα κανναβινοειδών-1 στην αμυγδαλή μέσω διέγερσης της οδού BDNF/Trk-B/CREB σε ενήλικους αρσενικούς αρουραίους Ανασκόπηση άρθρου

Μάθετε από αυτούς που έχουν ήδη ανακαλύψει τη δύναμη των infographics. Αυτό το άρθρο έχει γραφικές περιλήψεις που έχουν γίνει με το Mind the Graph.

what-to-title-research-paper-blog

Ποιος είναι ο τίτλος μιας ερευνητικής εργασίας και γιατί είναι τόσο σημαντικός;

Ελέγξτε αυτό το απλό σεμινάριο 5 βημάτων που θα σας δώσει μερικές συναρπαστικές πληροφορίες για το πώς και τι να τιτλοφορήσετε την ερευνητική σας εργασία.

Μοντελοποίηση ανομοιογενών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων

Μοντελοποίηση ανομοιογενών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στο νευρικό σύστημα: ένα νέο παράδειγμα για την κατανόηση των κυτταρικών αλληλεπιδράσεων, της αιτιολογίας και της θεραπείας ασθενειών Ανασκόπηση άρθρου

Μάθετε από αυτούς που έχουν ήδη ανακαλύψει τη δύναμη των infographics. Αυτό το άρθρο έχει γραφικές περιλήψεις που έχουν γίνει με το Mind the Graph.

Τι ακριβώς είναι η ευρετηρίαση περιοδικών και γιατί είναι σημαντική;

Τι ακριβώς είναι η ευρετηρίαση περιοδικών και γιατί είναι σημαντική;

Δείτε αυτό το άρθρο για να μάθετε τα βασικά στοιχεία της ευρετηρίασης περιοδικών, γιατί είναι τόσο σημαντική και ποιες βάσεις δεδομένων πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Πυρηνικοί υποδοχείς

Πυρηνικοί υποδοχείς στην ηπατική ίνωση Ανασκόπηση της Βίβλου

Αυτό το άρθρο περιέχει επιστημονικές απεικονίσεις που έγιναν με το Mind the Graph για την αναπαράσταση των πυρηνικών υποδοχέων στην ηπατική ίνωση.

elGreek