Hallo! Zoals je misschien weet, is vrijdag de dag om de nieuwe wetenschappelijke illustraties te delen die beschikbaar zijn op mind the graph. Deze week hebben we verschillende exclusieve biowetenschappelijke illustraties toegevoegd. Onze illustraties zijn beschikbaar voor alle gebruikers van mind the graph (inclusief gratis gebruikers).

Bekijk dit bericht om de nieuwste biowetenschappelijke illustraties te zien, maar houd in gedachten dat deze figuren hieronder slechts een kleine greep zijn uit onze volledige bibliotheek. Om toegang te krijgen tot alle illustraties hoeft u alleen maar de grafiek te gebruiken.

Landbouw en agronomie illustraties

Boer en plantageveld

farmer and plantation illustration

Meststoffen en pesticiden

fertilizer pesticide

Boerderijdieren

cow farm illustration

Zonnebloem - met wortels, stengels en bladeren

sunflower

Proefdieren en in vivo experimenten 

Tumorprogressie bij ratten

rat tumor illustration

Cecal Ligation Puncture Procedure bij de muis

rat cecal illustration

Beagle cephalic catheter plaatsing

beagle procedure illustration 1

Voederpellets

animal feed pellets

Ik wil levenswetenschappelijke illustraties van mind the graph gebruiken. Hoe kan ik dat doen?

Mind the Graph is een online platform waarmee wetenschappers en docenten op een aantrekkelijke en professionele manier hun eigen presentaties, werkstukken en grafische abstraties kunnen maken. U kunt het dus gratis uitproberen en alle beschikbare illustraties bekijken. Bovendien kunt u de figuren combineren met vormen, grafieken, tekst en uw eigen afbeeldingen uploaden om een volledige presentatie te maken. U kunt een gratis gebruiker zijn zo lang als u wilt, maar u zult beperkte mogelijkheden hebben.

Maar met een paar dollar per maand kunt u ervaar onbeperkte mogelijkheden. Bovendien kunt u zonder extra kosten nieuwe illustraties aanvragen. Eigenlijk zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees. Verbazingwekkend, toch?

We hebben ook een hulpcentrum met verschillende tutorials en onze gebruiksvoorwaarden. Maar als u nog twijfels heeft, neem dan contact met ons op via contact@mindthegraph.com

Ben je klaar om te beginnen?

mind the graph scientific illustrations

logo-subscribe

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen