tumblr_nwuflaSDLR1shrel9o1_1280

Opgiv al produktiv tid, I som går ind her.

En lille adaptation fra Dantes Inferno som en advarsel, hvis du vil ind, ikke i helvede, men i et paradis af enorme dimensioner. samlinger af videnskabelige illustrationer. Hvis du klikker dig ind på en af dem, vil du fortabe dig i et virvar af vidunderlig videnskabelig kunst og spilde [eller investere?IllustrationerDen første er den velkendte Videnskabeligillustration.tumblr.com, med en kolossal samling. Alle kan sende illustrationer til bloggen, der kurateres af Lukas Large, naturvidenskabelig kuratorpraktikant hos Birmingham Museums Trust.

græskar-billeMalerier af insekter af EH Zeck. Han var en entomologisk illustrator, men opmærksomheden på dyrenes miljø er en vidunderlig bonus.

Dette er en illustration af græskarbillen Aulacophora hilaris (Boisduval) (Coleoptera:Chrysomelidae)

Bestillingsreference: pumpkin-beetle

Dette attraktive insekt lever hele sit umodne liv under jorden og kommer frem som voksen bille for at spise bladgrøntsager som græskar og courgetter. Zecks sans for detaljer og viden om insekter er tydelig i hans portræt af billen og dens unge stadier.

citrus-sort-plet

Illustrationer af plantesygdomme af Margaret Senior. Mærkeligt smuk.

Dette er en illustration af sort plet Guignardia citricarpa.

Vært: Citrus sinensis

Margaret Senior var en af sin tids mest berømte kunstnere. Hun var en fremragende illustrator af australsk naturhistorie og producerede illustrationerne til en række meget populære plakater for NSW National Parks and Wildlife Service. Margaret Senior Wildlife Illustration Award uddeles hvert år af University of Newcastle.

Billeder af videnskab: 700 års videnskabelige og medicinske illustrationer. Fra The New York Public Library.

Secunda ossium tabula [Menneskeskelet inspicerer et kranium og tænker dybt].

Indhold : Består af den latinske tekst af Vesalius' Epitome sammen med nogle dele af hans længere værk, og illustreret med et sæt plader graveret på kobber af Geminus selv. Disse er moderat dygtige kopier af næsten alle træsnittene [fra tegninger af maleren Johannes van Calcar] i Vesalius' oprindelige bog sammen med nogle få reducerede fra de større og finere snit, der var blevet samlet i Epitome ... Vesalius ... klagede bittert, ikke over piratkopieringen af hans tekst ... men over den uretfærdighed, der blev gjort mod hans illustrationer af manglende viden og nøjagtighed hos kopisten ...

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner