Det var en stor overraskelse for os. Bloggen FCiencias fra Portugal, har lagt en video op, der viser, hvordan de har lavet en infografik med Mind the Graph gratis infografikproducent. De er fra sundhedsområdet og brugte nogle data om alkoholforbrug til at skabe en infografik.

Du kan få adgang til FCiencias post her og den video nedenfor viser en af blogredaktørerne, der bruger den gratis infographic maker. Ja, GRATIS, det er den bedste del af det. Du kan bruge alle skabelonerne og illustrationerne gratis og downloade din infografik, så du kan bruge den, hvor du har brug for det.

Kilde FCIencias -> https://www.youtube.com/watch?v=2a9Ogh5aPKs

Mind the Graph er ikke den eneste gratis infografikproducent, der findes, men det er den eneste, der er dedikeret til sundheds- og biovidenskabelig infografik. Hvis du er videnskabsmand eller indholdsskaber inden for biologi eller medicin, ved du, hvor svært det er at kommunikere disse emner uden de rigtige illustrationer.

Se et par eksempler på de illustrationer, du finder i den gratis infographic maker!

Det er derfor, vi har skabt Mind the Graph gratis infografikproducent, så du kan finde præcis det, du har brug for til at skabe din infografik. Og det er gratis! Prøv det på www.mindthegraph.com.

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner