Ако ви трябват научни илюстрации, тук е мястото - имаме буквално хиляди научни илюстрации за вас, включително няколко теми в областта на биологията, науките за живота, здравните науки и медицината.  

Това е колекция от илюстрации, наскоро поискани от клиенти, в този случай всичко, свързано с портрет на учени. Чудесно за историята на науката и за илюстриране на определени открития, в този случай областта на инфектологията и изследванията на коронавирусите.

Вижте няколко примера за научни илюстрации, които вече са налични в Mind the Graph. Дори и да не откриете точно това, което ви трябва, в платформата, опитайте се да се абонирате за услугата за научни илюстрации при поискване.

Илюстрации на лабораторни процедури

Посявка на хидрогел, пипетиране, тест за оток на мишка, сглобяване на ръчна пластина, инфрачервен скенер Li-Cor Odissey. Ключови думи: лаборатория, наука, пипета, биология, тест, изследване, лаборатория, научна, медицинска, експеримент, химия, оборудване, здраве, пипета, анализ, днк, лекар, учен, химически, медицина, течност, синьо, био, бяло, болница, биотехнологии, ръкавици, технология, професионален, анализиране, проба, жена, клиника, капка, аптека, кръв, пипетиране, работа, разтвор, студент, епруветка, техник, очила, генетичен, палто, здравеопазване, откритие, човек, грижа, близо
Научни илюстрации: Посявка на хидрогел, пипетиране, тест за оток на мишка, сглобяване на ръчна пластина, инфрачервен скенер Li-Cor Odissey

Искам да използвам медицински научни илюстрации от Mind the Graph. Как мога да го направя?

Mind the Graph е онлайн платформа който позволява на учени и учители да създават собствени презентации, документи и графични резюмета по атрактивен и професионален начин. Така че можете да го изпробвате безплатно и да проверите всички налични научни илюстрации.

Можете също така да комбинирате фигурите с фигури, диаграми, текст и да качвате свои собствени изображения, за да направите цяла презентация, графично резюме или научна инфографика. Можете да бъдете безплатен потребител, колкото дълго искате, но ще имате ограничени функции.

С няколко долара на месец можете да ползвайте неограничени функции като абонат. Освен това ще можете да поискате нови илюстрации без допълнителни разходи. Всъщност повечето от нашите илюстрации се основават на заявки от нашите абонати.

Мога ли да използвам тези илюстрации в моите публикации?

Да. Нашата цел е да подобрим комуникацията в науката и да помогнем на учените и лекарите да съобщават своите резултати по разбираем и привлекателен начин. Можете да използвате своите творения в статии, уроци, книги, социални медии и в каквото пожелаете. Ако сте безплатен потребител, трябва да запазите водния знак и да цитирате графиката в публикацията си. Сега, ако сте абонат, не е необходимо да ни цитирате (Но ще бъде чудесно, ако го направите)!

[Чувствате се готови да започнете? Кликнете тук]

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони